KAKO KORISTITI CAR4USE SERVIS...

 Home / Kako postati korisnik Car4Use kluba... / Car4Use - Prvi carsharing na Balkanu ...

Kako postati korisnik Car4Use kluba?

Da bi postali član Car4Use kluba jedino što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na našem sajtu. Nakon registracije, mi ćemo vas pozvati da potpišete ugovor o korišćenju automobila koji vam je dostupan na sajtu. Potpisivanje ugovora se može obaviti u našoj poslovnici ili na nekoj drugoj lokaciji koja Vama odgovara. Posle potpisivanja ugovora, ceo sistem funkcioniše preko Car4Use aplikacije.

 

Kao i u svim drugim zemljama gde car sharing servisi uspešno funkcionišu ceo sistem, pristupanje i aktivacija članstva funkcioniše u 4 jako jednostavna koraka...

 

1. REGISTRUJTE SE...

Prvi korak za pristupanje Car4Use klubu je REGISTRACIJA. Registracija predstavlja popunjavanje pristupnice na našem sajtu. Pristupnica sadrži osnovne podatke o korisniku (ime, prezime, adresa prebivališta, kontakt telefon i mail adresu, podaci iz vozačke dozvole i dr..). Nakon registracije na sajtu, dogovaramo se sa korisnikom oko termina za potpisivanje ugovora. Ugovor se može potpisati u našoj poslovnici ili na adresi korisnika bez dolaska u Car4Use poslovnicu.

2. ULOGUJTE SE...

U toku registracije korisnik daje svoju mail adresu, koja će biti korisničko ime, i odredjuje šifru kojom se loguje na servis Car4Use. Svim svojim korisnicima, Car4Use je omogućio da, na Google Play, uskoro i na Apple Store, besplatno preuzmu aplikaciju za svoj mobilni telefon ili tablet. Nakon prijave na nalog  i instalacije Car4Use aplikacije, naredni korak je odabir paketa za vožnju. Na našem sajtu se nalazi cenovnik svih paketa.

3. OTKLJUČAJTE...

U okviru svog korisničkog naloga, nakon logovanja i kupovine odredjenog paketa, moći ćete da vidite kompletnu mapu sa slobodnim vozilima. Mapa jasno pokazuje Vašu lokaciju, kao i to koji Vam je automobil najbliži. Odabirom najbližeg vozila, odredjujete i vreme Vaše rezervacije. Minimalno vreme rezervacije je 15 minuta. Po potvrdjenoj rezervaciji Car4Use servis Vas obaveštava putem SMS poruke da je vaša rezervacija aktivna i da možete koristiti vozilo. Tada će se na Vašoj aplikaciji pojaviti opcija za otključavanje automobila.

 

4. VOZITE...

 

Nakon potvrdjene rezervacije od strane našeg servisa, na vreme koje je korisnik definisao kao vreme za vožnju, korisnik dobija dodatnih 5 minuta da izvrši proveru vozila. Po proveri da automobil nema nikakvih oštećenja, korisnik koristi automobil za svoje potrebe. Automobil je u stalnoj komunikaciji sa serverom i nekoliko minuta pre isteka vremena korisnik dobija informaciju o isteku rezervacije. U svakom trenutku korisnik ima pravo da produži ili završi rezervaciju. Ukoliko odluči da završi rezervaciju na mapi, u okviru aplikacije, korisnik ima pozicije PARKING mesta na kojima može da ostavi vozilo ukoliko se nalazi u prostoru ograničenog ili zonski definisanog parkinga. Pored toga korisnik može ostaviti vozilo na bilo kojoj Parking FREE lokaciji, odnosno lokaciji na kojoj je po saobraćajnim propisima dozvoljeno parkiranje. Kada završi vožnju, korisnik prvo mora da zaključa automobil, pa zatim da završi svoju rezervaciju.

  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS