Prednosti Car4Use servisa...

 Home / O Nama / Car4Use - prednosti našeg servisa ...

Car4Use je moderan servis koji brine o svojim korisnicima i nudi im masu pogodnosti.

0-24 - Uvek dostupan

Naš servis je dostupan 24 sata svih 7 dana u nedelji , 365 dana u godini. U bilo kom trenutku, u bilo koje doba dana ili noći, možete koristiti naše usluge. U odnosu na Rent – a car kompanije, osnovna prednost Car4Use servisa je u veoma jednostavnoj proceduri korišćenja. Potrebno je samo jednom, nakon registracije, da posetite našu poslovnicu i nakon toga, samostalno, uz pomoć Car4Use aplikacije, možete da koristite naše usluge.

Parking free - Obezbedjen parking

U saradnji sa naftnom kompanijom LukOil, korisnicima Car4Use servisa je obezbeđen besplatan parking na prostoru LukOilovih benzinskih stanica na teritoriji Beograda. Pored ovih lokacija, Car4Use se potrudio da svojim korisnicima obezbedi veliki broj i drugih parking lokacija, kao i nekoliko javnih garaža u centralnom delu grada. Sve parking lokacije su jasno obeležene na mapi u okviru Web ili mobilne aplikacije. Pored toga Car4Use automobile možete parkirati na bilo kojoj Parking free lokaciji koja ne podleže naplati parkinga i mestima gde je dozvoljeno parkiranje.

PetFriendly - Za Vas i Vašeg najboljeg prijatelja

Prevoz kućnih ljubimaca u vozilima Car4Use je dozvoljen.

Uvek blizu - Auto na dohvat ruke…

Osnovna funkcija car sharing servisa je ta da Vam automobili budu lako dostupni i blizu. Vozila iz flote Car4Use su raspoređena po svim delovima grada. Na ovaj način naši korisnici uvek imaju dostupan automobil u svojoj blizini, u svom kraju.. Automobil možete koristiti koliko god Vam je potrebno, vratiti ga gde ste ga i preuzeili ili ga ostaviti na drugom kraju grada po završetku vožnje.

Budget Friendly - Čuva tvoj novac

Car sharing servisi su osmišljeni kako bi brinuli  o novcu i vremenu svojih korisnika. Vozeći Car4Use automobile nemate troškove parkinga, goriva, servisa i održavanja. U velikim svetskim metropoloma, gde car sharing servisi uspešno funkcionišu, veliki broj ljudi veoma često koristi car sharing vozila, više nego svoja sopstvena. Trudili smo se da, pored privatnih korisnika, Car4Use servis učinimo dostupnim i komercijalnim korisnicima i drugim pravnim licima po povoljnim cenama i uslovima.

Bez dodatnih troškova - Servisa, održavanje, registracije...

Pri rezervaciji i korišćenju Car4use vozila nemate troškove servisa, održavanja, registracije ni goriva.

Eco Friendly - Odgovorni prema životnoj sredini.

Imamo jednu životnu sredinu i treba da se ponašamo odgovorno prema njoj. Ogroman broj vozila na ulicama spada u grupu najvećih zagađivača vazduha. Pored toga postoji i veliki nivo buke prouzrokovane zvucima vozila na ulicama. Po statističkim podacima jedno vozilo iz car sharing flote zamenjuje 4-10 privatnih vozila na ulicama. Naša vozila su novi, mali gradski automobili, koji koriste bio goriva i imaju neznatan nivo buke. Korišćenjem našeg servisa ponašate se odgovorno prema životnoj sredini i brinete o njoj.

Ključ u ruci - Jedan ključ za sva Car4Use vozila

Osnovni koncept Car4Use servisa je da bude dostupan u svakom trenutku i na svakoj lokaciji. Softverski tim Car4Use je svojim korisnicima obezbedio aplikaciju za smart telefone i tablete na Android platformi. Preuzmite aplikaciju na Google Play i uskoro i na Apple Store servisu, ulogujte se u svoj nalog i koristite naš servis. Ključ od svakog Car4Use automobila se već nalazi u vašem džepu. Jednostavno pokrenite Car4Use aplikaciju, rezervišite vozilo i na ekranu će Vam se pojaviti ključ kojim ćete otključati automobil i početi da vozite isti.

Bez troškova goriva… - Gorivo uključeno u cenu...

Gorivo je uključeno u cenu. Rezervoar je uvek napunjen, nema potrebe da se toči na pumpi.
  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS