CAR4USE PARKIRANJE...

 Home / Car4Use Parkiranje... / Car4Use - Prvi carsharing na Balkanu ...

Parking mesta

U cilju što praktičnijeg korišćenja, Car4Use je svojim korisnicima obezbedio veliki broj parking mesta u svim delovima grada. Pored slobodnog parking prostora na bilo kojoj LukOil benzinskoj stanici na teritoriji grada, nakon korišćenja, automobil možete ostaviti i u nekoliko javnih garaža bez dodatnih troškova. Takodje veliki broj tržnih centara je omogućio korisnicama Car4Use besplatno parkiranje. Sve parking lokacije su jasno obeležene u okviru Car4Use aplikacije na računaru ili smart uredjajima.

 

Pored pomenutih lokacija, Car4Use automobil možete ostaviti ili preuzeti na bilo kojoj Parking free lokaciji, odnosno lokaciji koja je po saobraćajnim propisima dozvoljena za parkiranje bez dodatnih troškova.

 

Prostor za kretanje...

Car4Use trenutno radi na teritoriji Beograda, uključujući i aerodrom. Korišćenje naših vozila je dozvoljeno samo na tom prostoru. Kupovinom standardnog paketa korisnicima je dozvoljeno da izlaze iz zone obeležene na mapi uz prethodnu komunikaciju sa našim operaterima. Teritorija se, sa porastom vozila i registrovanih korisnika iz različitih krajeva grada, svakodnevno širi kako bi našim klijentima obezbedili kvalitetniju uslugu i bolji pristup Car4Use vozilima.

 

U slučaju zakupa vozila na 24h i duže, u dogovoru sa našim operaterima, postoji mogućnost slobodnog kretanja i van obeležene zone.

 
  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS