CAR4USE COMPANY CARSHARING...

 Home / Car4Use za kompanije... / Car4Use - Prvi carsharing na Balkanu ...

Car4Use - Company carsharing!

Pored klasičnog car sharinga, namenjenom fizičkim licima, kompanija Car4Use nudi i usluge company car sharinga. Za razliku od fizičkih, pravna lica će imate posebne povoljnosti zavisno od njihove potrebe za uslugama Car4Use servisa. Automobil vam je potreban na nekoliko sati, želite posebne usluge i povremeno korišćenje, dnevno ili korišćenje na duži vremenski period, potrudićemo se da Vam napravimo poseban paket usluga na obostrano zadovoljstvo.

 

Kompanije mogu koristiti naša vozila i u cilju pružanja usluga svojim klijentima u cilju poboljšanja kvaliteta svog poslovanja. Car4Use je odlično rešenje za Vas ukoliko Vam je stalno ili povremeno potreban dodatni automobil bez ikakvih dodatnih troškova.

.................................

Kontaktirajte nas...

Company carsharing

U okviru Company sharing usluge korisnici imaju mogućnost  praćenja vozila u realnom vremenu i mnogih drugih parametara. Automobili iz flote Car4Use su opremljeni opremom za praćenje poslednje generacije.  Car4Use GPS sistem praćenja ima i mogućnost analize svake vožnje i vozača ponaosob. Na ovaj način se jasno vidi koliko vozači vode računa o vozilima i o svojim poslovnim obavezama. Sistem detektuje svako prekoračenje brzine, naglo skretanje, naglo kočenje, bilo kakav vid saobraćajne nezgode i mnoge druge situacije.

 

Na kraju obračunskog perioda Car4Use svojim klijentima daje detaljan izveštaj vožnje po vozilu za prethodni period sa svim gore pomenutim parametrima.

 

Prednosti Company Sharing-a...!

Redukujte broj vozila u vašoj floti...

Car4Use snosi sve tekuće troškove za svakui automobil iznajmljen Vašoj kompaniji. Smanjivanjem broja sopstevih vozila u Vašoj floti vidno smanjujete troškove svog poslovanja.

Smanjite broj predjenih kilometara i pratite svoja vozila

U okviru Company sharing usluge korisnici imaju mogućnost Real Time praćenja vozila i mnogih drugih parametara. Budite u svakom trenutku u toku i pratite efikasnost svojih zaposlenih....

Prilagodite tip vozila svojim potrebama i osvežite svoju flotu

Car4use automobili su mala gradska vozila. Svi automobili iz naše flote su nova vozila. Osvežavanjem Vaše flote izbegavate troškove servisa kao i drugih nepredvidjenih troškova...

Zaštita životne sredine i mnoge druge prednosti...

Naša vozila su nova, koriste bio goriva i imaju neznatan nivo buke. Korišćenjem našeg servisa ponašate se odgovorno prema životnoj sredini i brinete o istoj.

I mnoge druge pogodnosti...

  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS