ŠTA JE CAR SHARING...

 Home / Sta je Carsharing / Car4Use - Prvi carsharing na Balkanu ...
Car4Use

Car4Use - Šta je car sharing?

Car sharing je relativno mlad pojam na polju alternativnih sistema prevoza. U zadnjih nekoliko godina broj korisnika ovakvih servisa raste veoma velikom brzinom. Pored broja korisnika, broj vozila u flotama Car sharing servisa takođe rapidno raste. Car sharing je dostupan u mnogim evropskim gradovima i mnoge rent a car kompanije mu ustupaju svoja vozila i veliki deo svoje flote prilagođavaju ovakvom sistemu rada.

 

Car sharing je vrsta korišćenja automobila u kome svi registrovani korisnici mogu da iznajme vozilo na kratak period, često na sat ili duže, po veoma jednostavnoj proceduri.

 

Car sharing u svetu

Razvojem telekomunikacija i tehnologije car sharing je postao najbrže rastući vid alternativnog sistema prevoza. Broj korisnika u zemljama u kojima ovakav vid servisa postoji svakodnevno raste i beleži se porast broja vozila u floti i porast broja aktivnih korisnika.

 

Veliki broj tradicionalnih Rent a Car kompanija odvaja deo svoje flote za ovakav način prevoza koji je za korisnike veoma jednostavan. U svetu trenutno postoji 57 aktivnih Car Sharing programa u svim većim gradovima. U svim zemljama ostali vidovi transporta gube na popularnosti, dok broj korisnika Car Sharing servisa svakodnevno raste.

 

Nemačka
37%

Francuska
48%

Engleska
29%

Austrija
54%

Porast broja korisnika u zadnjih godinu dana u pojedinim zemljama:

  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS