CAR4USE u Medijima...

 Home / Car4Use u medijima / Car4Use - Prvi carsharing na Balkanu ...
 
 

JEFTINIJE OD TAKSIJA: Iznajmite auto PREKO APLIKACIJE! Evo zašto ćete to sigurno probati!

Car4Use Vesti • 20th Oct, 15 • 0 komentara

 

Odnedavno u Beogradu postoji servis koji godinama unazad imaju brojne svetske metropole. Reč je o "car sharingu", odnosno rentiranju automobila brzo i lako putem aplikacije, a "Car4Use" iz Beograda je prva ovakva kompanija na Balkanu.

S obzirom na to da se bliži sezona godišnjih odmora, mnogima će veliki problem biti prevoz od kuće do aerodroma. Vožnja taksijem iz bilo kog dela Beograda do Surčina uglavnom je preskupa, a maltretiranje rodbine i prijatelja da vas voze do tamo često je neprijatno. Međutim, odnedavno u Beogradu postoji servis koji godinama unazad imaju svetske metropole. Reč je o “car sharingu”, odnosno rentiranju automobila brzo i lako putem aplikacije, a glavna prednost je ušteda jer je ovaj vid prevoza za 30 do 40 odsto jeftiniji od taksi vožnji...

 

<< Nazad na sve vesti..

 
 

Dodajte komentar


Možete koristiti i sledeće HTML tagove: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image


Komentari

 
Nema komentara...
  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS