O NAMA...

 Home / O Nama / Car4Use - Prvi carsharing na Balkanu ...

O Car4Use!

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, kupovinu, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje! Misija naše kompanije je da Beograđani dobiju kvalitetan i atraktivan način prevoza, koji je uveliko zaživeo u mnogim evropskim gradovima. U Londonu, Parizu, Milanu, Rimu, Berlinu, i mnogim većim gradovima, u kojima su svakodnevno velike gužve u saobraćaju, stanovnici koriste automobile car sharing kompanija jer im to štedi vreme i novac. Naša vizija je da i Beograd na ovakav način približimo evropskim metropolama i da Car4Use postane prepoznatljiv brend i prevozno sredstvo našim sugrađanima.

 

Šta je Car4Use?

Car4Use je moderan, uvek dostupan i lako pristupačan alternativni vid prevoza. Car sharing je postao veoma zastupljen u svetu i broj korisnika ovakvog vida prevoza svakodnevno raste. Car4Use je svojim korisnicima obezbedio potpuno nove automobile koji su im na raspolaganju za svaku priliku, po pristupačnim uslovima.

 

Car4Use flota se sastoji od 30 vozila marke Fiat 500 i Fiat Panda. Svi automobili su novi, kasko osigurani, i što je najvažnije lako se parkiraju i ne zauzimaju mnogo parking prostora.

Procedura da postanete član Car4Use kluba je veoma jednostavna. Pozovite naš call centar na broj 060/2000-300 i dogovorite termin koji Vam odgovara.

Korisnici car sharing servisa u svetu su uglavnom fizička lica koja ne poseduju svoj automobil ili im isti nije dostupan u svakom trenutku. Istraživanja kažu da je svakome ko vozi automobil starosti do 3 godine i prelazi do 15 000 kilometara, car sharing isplativija varijanta prevoza, bez dodatnog stresa oko servisa, registracije, osiguranja.

Pravna lica su prepoznala Car4Use kao ozbiljnog partnera u cilju poboljšanja poslovne efikasnosti kao i smanjenja troškova poslovanja. Za poslovne korisnike Car4Use je obezbedio posebne uslove korišćenja vozila na obostrano zadovoljstvo.

  •   Antifašticke borbe 17. lk 19.
         Novi Beograd, Srbija
  •   +381 60 2000 300
  •   www.car4use.com
  • contact@car4use.com

O nama

Car4Use je prva car sharing kompanija na teritoriji Srbije. Sa zadovoljstvom Vam nudimo usluge korišćenja naših vozila koja su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Bilo da idete na posao, u izlazak, šoping, a smetaju Vam gužve u gradu i nemate vremena da tražite parking, Car4Use je idealno rešenje!.


Više o tome...

Facebook - Car4Use.com

Powered by CouchCMS